fu'a_ulu

Tala Fou

Pe o se fale gaosi oloa po'o se fale nofoia, HVAC o lo'o siomia i tatou taitoatasi.

O le a le HVAC?

O le HVAC e aofia ai le fa'avevela, fa'avevela ma le fa'a'alili.HVAC o faiga lelei ia o lo'o iai i totonu o tatou ta'ito'atasi i totonu oa tatou ea malulu pe o lo'o i totonu o se nofoaga e nonofo ai po'o se fale gaosi oloa.O faiga HVAC e taulaʻi i le tuʻuina atu o le vevela ma le mafanafana i totonu o potu e faʻaogaina ai le vevela, masini vai ma thermodynamics.

Fa'aaogāina ole Nitrogen ile HVAC Systems

E mana'omia e le HVAC le nitrogen ile su'ega, gaosiga ma le tausiga faifaipea.O le N2 o lo'o fa'aaogaina mo le su'eina o le mamafa ma le fa'amamāina o le 'apamemea.O le tele o taimi, e fa'apipi'i e le tagata gaosi masini HVAC ia vili a'o le'i fa'auluina ina ia fa'amaonia ai e leai ni liki i totonu.

O le Nitrogen na faʻaumatia ai le faʻamaʻiina o le uʻamea ona e faʻalavelaveina le faʻaalia o le susu i le faagasologa o suʻega liki.

E ese mai i le fa'aogaina o lo'o ta'ua i luga, o lo'o fa'aaogaina fo'i le Nitrogen mo le tipiina o le laser e fesoasoani i le kesi o kapoti u'amea.

A'o fa'atupuina e le Nitrogen le 78% o le ea, o le filifiliga pito sili ona lelei mo tagata uma e fa'aogaina le nitrogen o le tu'uina atu lea o se sapalai fa'alavelave o le nitrogen i lou lava fale mo lau fa'amoemoega fa'apisinisi.E faigofie ona fa'apipi'i & fa'aoga a matou faiga ma e fa'aaogaina e fa'aoga ai faiga fou.Faatasi ai ma a matou afi kesi i luga o le upega tafaʻilagi, e mafai ona e faʻaumatia le popole i le tuʻuina atu poʻo le leai o se kesi.

Fa'atupe i Sihope generators i aso nei ma fa'asaoina tau fa'aoga kesi e o'o atu ile 90%.

 


Taimi meli: Ian-14-2022